Website laten maken Amersfoort

Gigawebdesign voor al uw wensen op het gebied van het websites laten maken.

Gigawebdesign maakt graag jouw website

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het website laten maken Amersfoort. Hoe boks je je als kleine ondernemer tussen al die grote ondernemers in? Dit is een vraag die veel nieuwe bedrijven zich afvragen op het internet. Er worden zoveel websites aan potentiële klanten aangeboden dat het moeilijk is om je er tussen te vechten. Ons bedrijf Gigawebdesign helpt je hier graag bij. We weten dankzij de SEO optimalisatie specialisten in ons team hoe we jouw website moeten laten opvallen dankzij de juiste termen op je website. We helpen je dus graag met het website laten maken Amersfoort!

Website laten maken Amersfoort

Eerst de proefversie

Als je wilt dat wij jouw website gaan maken, vul je bij ons het aanvraagformulier in. Vervolgens nemen we contact met je op. We bespreken hoe jij het graag wilt hebben, en of je nog speciale voorkeuren of wensen hebt. Wil je bijvoorbeeld de teksten zelf schrijven, of laat je dit over aan onze SEO specialisten? Als we besproken hebben wat de doelstellingen zijn, gaan we voor je aan de slag. We maken eerst een demo versie van jouw aanstaande website. Deze plaatsen we op onze eigen server, nog niet op het wereldwijde web. We vragen je vervolgens wat je ervan vindt. Als je niet tevreden bent, passen we gelijk de website voor je aan. Ben je helemaal tevreden? Dan gaan we door met het maken van een volledige website.

Je website op het internet!

Natuurlijk zijn wij ons ervan bewust dat jij wilt dat het gezicht van jouw bedrijf op het wereldwijde web het goede beeld weergeeft. We houden je dus steeds op de hoogte van de ontwikkelingen. Zo ben jij een tevreden klant en doen wij geen overbodig werk! Als de doelstellingen zijn behaald en het eindresultaat is bereikt, zullen we de website op jouw domeinnaam en hosting plaatsen. We melden je website ook aan bij Google, zodat jouw bedrijf goed zichtbaar is voor iedereen op het internet!

Tarieven voor het bouwen van een website

Natuurlijk hangt aan dit alles een prijskaartje. We proberen zo voordelig mogelijk te werken. We hanteren verschillende prijzen voor verschillende opdrachten. Gaat het om een eenvoudige website? Dan rekenen wij 495 euro. Gaat het om een grote webshop, dan gaat het om 795 euro. Je hebt dan wel de beschikking over een team met uitgebreide expertise op het gebied van websites maken en SEO optimalisatie. We streven binnen 14 dagen jouw website af te hebben. Ook bestaat de mogelijkheid om de website voor jou te onderhouden. Dit kost 20 euro per maand. Natuurlijk kun je dit ook zelf doen met de benodigde kennis van WordPress. We hopen jou als klant te verwelkomen bij Gigawebdesign!

Volg ons op Facebook

Gigawebdesign

Wilt u een website laten maken?
Vraag vandaag nog een offerte aan!

vink100% Responsive design
vinkSEO zoekmachine optimalisatie
vinkCMS beheersysteem, WordPress
vink1e maand gratis onderhoud
vinkSocial Media koppeling
vinkGeavanceerde formulieren
vinkiDEAL betaling via Mollie
vinkSupersnel geleverd