Website laten maken Ede

Het is voor ons belangrijk dat je continu op de hoogte wordt gehouden van onze ontwikkelingen.

Professioneel ontwerp voor jouw website

Ben jij op zoek naar een website laten maken Ede? Gigawebdesign regelt dit graag voor je! Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites voor bedrijven of ieder ander persoon die graag op het web wil worden gevonden. We werken met een enthousiast en professioneel team van specialisten op het gebied van SEO optimalisatie. We weten dus precies hoe we jouw website vindbaar moeten maken bij jouw bezoekers en dus potentiële kopers! Er is immers zoveel concurrentie van verschillende webshops op het internet, dat het belangrijk is hoog te eindigen in de resultaten van de zoekmachines. Wij hebben daar een aantal instrumenten voor. We helpen je graag bij het website laten maken Ede!

Website laten maken Ede

Eerst maken we een demo-versie

We zullen even onze werkwijze uitleggen. Zodra we jouw aanvraagformulier hebben ontvangen, gaan we voor jou aan de slag! Vaak nemen we nog even contact met je op zodat we samen de juiste doelen voor ogen hebben. Het kan zijn dat je nog speciale wensen of ideeën hebt. Dit kunnen we dan mooi bespreken. Daarna gaan wij een demo versie maken. Deze versie publiceren we niet meteen op het wereldwijde web, maar in ons eigen interne systeem. Zo kun jij in alle rust bekijken wat je van onze demo vindt. Als er verbeterpunten zijn, gaan we daarmee gelijk aan het werk. Ben je wel helemaal tevreden? Dan gaan we de volledige website voor je bouwen! Vraag vandaag nog een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw website online voor de hele wereld!

Het is voor ons belangrijk dat je continu op de hoogte wordt gehouden van onze ontwikkelingen. We willen ten slotte niet dat jij het eindresultaat ziet en er niet tevreden mee bent. We gaan daarnaast ook net zo lang door met aanpassingen totdat jij helemaal tevreden bent. Daarna gaan we over tot de oplevering. We publiceren de website voor jou op je domeinnaam en hosting. Ook melden we je website aan bij Google. Zo is jouw website goed te zien voor iedereen ter wereld.

De verschillende tarieven

We hanteren verschillende tarieven per soort opdracht. Er zit namelijk qua manuren vrij veel verschil in het laten maken van een kleine website of een grote webshop. Ook is het de vraag of onze SEO specialisten worden gevraagd om teksten te schrijven en dergelijke. Een eenvoudige website kort 495 euro, een grotere webshop 795 euro. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om je website voor je te onderhouden. We kunnen ons namelijk voorstellen dat het je teveel tijd en kennis kost om dit zelf te noemen. Geen moeite, we doen het graag voor je! Dit kost 20 euro per maand. Mocht je het echter zelf willen doen, dan is dit uiteraard geen probleem. We werken met het WordPress CMS beheersysteem. We denken graag met u mee.

Volg ons op Facebook

Gigawebdesign

Wilt u een website laten maken?
Vraag vandaag nog een offerte aan!

vink100% Responsive design
vinkSEO zoekmachine optimalisatie
vinkCMS beheersysteem, WordPress
vink1e maand gratis onderhoud
vinkSocial Media koppeling
vinkGeavanceerde formulieren
vinkiDEAL betaling via Mollie
vinkSupersnel geleverd