Website laten maken Nijmegen

Op zoek naar een website bouwer in Nijmegen? Als specialist in websites helpen we u graag verder!

Website laten maken in Nijmegen

Wil je als ondernemer een website laten maken voor je bedrijf in Nijmegen en omgeving? Als specialist in webdesign en webdevelopment gaan wij van Gigawebdesign graag aan de slag voor je! Dankzij onze jarenlange ervaring met het opzetten van websites voor ondernemers in de regio Nijmegen kunnen we voor zowel kleine als grote bedrijven een website maken die past bij het bedrijf. Websites van ons geven je niet alleen een professionele uitstraling, maar zorgen er ook voor dat je beter gevonden wordt op het web. We bouwen alle websites namelijk volgens de technische richtlijnen van Google, zodat deze geoptimaliseerd is voor de grote zoekmachines. Zo ben je naast zichtbaar ook nog eens goed vindbaar!

Website laten maken Nijmegen

Onze werkwijze

Dankzij onze heldere en transparante werkwijze, is het voor jou als klant duidelijk wat je krijgt wanneer je kiest voor een website van ons. Voordat we starten met de bouw van de website, brengen we samen met jou al je wensen en eisen in kaart tijdens een persoonlijk gesprek. Vervolgens stellen we een uitgebreide offerte voor je op, zodat je precies weet wat de website je gaat kosten en wat je hiervoor terug krijgt. Wanneer je akkoord gaat met de offerte stellen we een demo versie op van de website. Indien de demo ook akkoord is, werken we het concept uit in een definitieve website. Zodra je tevreden bent, wordt de website opgeleverd.

Bij oplevering geven we je een uitgebreide uitleg over het CMS (het beheersysteem), zodat je eenvoudig zelf de inhoud zoals teksten en afbeeldingen kunt aanpassen op de website. Tijdens het gehele proces houden we je als klant natuurlijk volledig up to date van de voortang. Op die manier weet je als klant precies wat je van ons kunt verwachten.

Daarom Gigawebdesign:

Veel van onze klanten kiezen voor ons vanwege de uitgebreide mogelijkheden. We bouwen namelijk websites die aansluiten op jouw behoefte als ondernemer. Met een website van Gigawebdesign zijn de mogelijkheden enorm uitgebreid:

  • Complete website
  • Eigen huisstijl
  • Social media koppeling
  • WordPress als CMS
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Google Maps integratie
  • En nog veel meer mogelijkheden

Interesse?

Heb je inmiddels interesse gekregen en wil je een offerte opvragen of een website laten maken in Nijmegen door ons? Neem dan gerust eens contact of vraag een offerte aan door ons formulier in te vullen. We staan je graag te woord en hopen dan ook spoedig van je te mogen horen!

Volg ons op Facebook

Gigawebdesign

Wilt u een website laten maken?
Vraag vandaag nog een offerte aan!

vink100% Responsive design
vinkSEO zoekmachine optimalisatie
vinkCMS beheersysteem, WordPress
vink1e maand gratis onderhoud
vinkSocial Media koppeling
vinkGeavanceerde formulieren
vinkiDEAL betaling via Mollie
vinkSupersnel geleverd