Website laten maken Utrecht

Gigawebdesign maakt prachtige, vindbare websites in Utrecht.

Prachtige, vindbare websites

Wil je graag een nieuwe website laten maken Utrecht? Voor een ondernemer is een goede website cruciaal. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten perfect kunnen zien waar jouw bedrijf voor staat, en wat voor producten er in jouw bedrijf te vinden zijn. Je wilt daarbij natuurlijk goed vindbaar zijn voor de nieuwe, potentiële klanten. Niet iedereen heeft de benodigde tijd en kennis om een website te laten maken Utrecht. Wij van Gigawebdesign doen dit graag voor jou. We beschikken over de nieuwste kennis om ervoor te zorgen dat jouw ontwikkelde website niet alleen perfect voldoet aan jouw wensen, maar ook goed vindbaar is voor potentiële klanten.

Website laten maken Utrecht

Offerte aanvragen via aanvraagformulier

Ben je geïnteresseerd in onze service? Vul dan het aanvraagformulier in. We zullen vervolgens contact met je opnemen om te bespreken of er nog specifieke wensen of voorkeuren zijn. Vervolgens zullen we een offerte maken. Daarin proberen we alle doelstellingen die zijn besproken te behandelen. Deze demo plaatsen wij op onze eigen website, in onze eigen omgeving. Vervolgens kun jij bepalen wat je van de website vindt. Waar zou jij nog aanpassingen of verbeteringen willen hebben? Wij doen er alles aan om de website compleet naar jouw smaak op te zetten. Gigawebdesign maakt prachtige, vindbare websites in Utrecht.

Tevreden met de demo? Dan gaan we ervoor!

Ben je helemaal tevreden met de demo? Dan bouwen we de demo uit tot een volledige website! Natuurlijk houden we je ondertussen op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook als je tussentijds nog aanpassingen wilt aan de website, is dit natuurlijk mogelijk. Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we over tot de oplevering. We zetten als laatste stap de website over op jouw domeinnaam en hosting. We hebben je site voor jou aangemeld bij Google en hij is vervolgens voor de hele wereld te zien!

De tarieven voor het maken en onderhouden van een website

We kunnen ons voorstellen dat je je misschien afvraagt wat het maken van een website kost. De prijzen voor het maken van een website of webshop hangen af van veel verschillende onderdelen. Zo heeft het te maken met de hoeveelheid pagina’s die er nodig zijn, of je speciale voorkeuren hebt en of je teksten wilt laten schrijven door een van onze SEO specialisten. De prijzen variëren van 495 euro voor een website tot 795 euro voor een webshop. Een uitgebreide website kan vaak al binnen 14 dagen geleverd worden. Als het gaat om een zeer gedetailleerde website kan het iets langer duren.

We bieden daarnaast de mogelijkheid aan om voor jou de website te onderhouden. Dit doen we via het WordPress (CMS) beheersysteem. Als je dit liever zelf doet, is dit natuurlijk ook geen probleem. Wij helpen je in ieder geval graag bij het maken van een nieuwe website voor uw bedrijf!

Als je nog vragen hebt, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Volg ons op Facebook

Gigawebdesign

Wilt u een website laten maken?
Vraag vandaag nog een offerte aan!

vink100% Responsive design
vinkSEO zoekmachine optimalisatie
vinkCMS beheersysteem, WordPress
vink1e maand gratis onderhoud
vinkSocial Media koppeling
vinkGeavanceerde formulieren
vinkiDEAL betaling via Mollie
vinkSupersnel geleverd