Hoe maak je een Google review link

In dit artikel laat ik u zien hoe u een Google review link maakt. We gaan dit in twee methoden doen door een link te maken die alle recensies voor klanten weergeeft en een directe Google review link waarop een website gebruiker kan klikken om snel een beoordeling achter te laten.

Het is een erg handige functie die niet alleen geweldig is om Google reviews te krijgen, maar ook voor website gebruikers om snel nieuwe recensies te bekijken. Het is iets dat mijn klanten erg leuk vonden om op hun websites te hebben.

Er zijn veel Google review link generators beschikbaar, maar ik heb veel problemen gehad met het vinden van de Google profielen van mijn klanten om een ​​link te maken, dus om te weten hoe dit handmatig gedaan kan worden is super handig. Bekijk hieronder de 2 methodes.

Een Google review link maken:

(methode 1 die recensies weergeeft)1. Zoek naar het bedrijf in Google

2. Klik op de koppeling Google reviews om de beoordelingen te openen

3. Kopieer de URL in uw browser

Dan bent u klaar! Dit is uw Google review link. Ik raad wel aan om bitly.com of een andere URL-shortener te gebruiken dan de lange link te gebruiken.

Een directe Google review link maken:

(methode 2 die ze naar een direct beoordeling venster brengt)

1. Zoek naar het bedrijf in Google

2. Klik op de koppeling Google reviews om de beoordelingen te openen

3. Klik op “Een review schrijven”

4. Kopieer de URL in uw browser

Dan ben je klaar! Dat is uw directe Google review link. Ik hoop dat dit artikel u heeft geholpen en als u nog vragen heeft kunt u altijd een opmerking achter laten.

Blog details

Gepubliceerd:

20 februari 2023

Geschreven door:

Jeffrey

Categorie:

Gerelateerd