Snelle webhosting

Hosting kosten website

Bekijk hier de hosting kosten voor je website bij Gigawebdesign. Sublieme snelheid, veilig, simpel in gebruik en uitmuntende service.

Site met 1 klik live

Met applicaties beschikbaar in 1 klik, maakt u uw websites en blogs met de meest gebruikte content management systemen.

Betaalbare hosting

Webhosting tegen een voordelig tarief met extra korting afhankelijk van de lengte van uw contract bij 2 jaar of meer.

R

Gebruiksvriendelijk

Wij zorgen voor de gehele administratie, onderhoud en de veiligheid van de servers. Geen technisch beheer en kennis nodig.

Eenvoudig beheren

Met een uitgebreide en gebruiksvriendelijke controle panel kunt u uw omgeving beheren en de statistieken volgen van uw site.

Meerdere domeinen

Met onze webhosting kun je meerdere websites op dezelfde omgeving plaatsen (parkeren) en doorsturen naar andere domeinen.

Backup en restore

Met de Backup en restore optie kun je back-ups maken en terugzetten in 1 klik tot 30 dagen terug.

Betaalbare webhosting

Je hebt een website en wil deze online plaatsen zodat iedereen overal ter wereld deze kan bekijken? In dat geval heb je betaalbare webhosting nodig waardoor jouw website op de snelste servers gehost word en voorzien is van de hoogste performance. Wij maken gebruik van de allernieuwste apparatuur en de meest verfijnde technieken om jouw website succesvol te hosten.

Ook zorgen wij ervoor dat jouw website overal ter wereld goed bereikbaar is en kan genieten van veel gratis en extra tools. Maak dus van jouw website een succes met snelle webhosting.

Alle webhosting voordelen op een rijtje

Vergelijk alle voordelen van onze hosting hieronder.

Sublieme snelheid voor jouw website!
Keuze uit alle PHP versies binnen je pakket
Download of zet backups tot 60 dagen terug
Gratis SSL certificaten inbegrepen
Wij filteren jouw e-mail op spam
Supersnel antwoord op jouw vragen
Verhuisservice vanaf andere provider

WordPress webhosting

Investeer je tijd in een probleemloze, betaalbare en veilige webhosting-ervaring met ons team van experts. Wij bieden supersnelle servers die gebruik maken van de nieuwste technologie om je website 24/7 online te houden!

Je kunt niet fout gaan met dit pakket! Het heeft alles wat je nodig hebt voor jouw website.
Het omvat hosting, domeinnamen, veiligheidstools zoals maandelijkse back-ups van bestanden en gratis SSL certificaten wat tegenwoordig verplicht is.

Hoe hoger de snelheid, hoe beter de conversie en hoe hoger je in Google komt. Daarom bieden wij bij alle webhosting pakketten alle gratis caches aan. Zo kan je Redis cache activeren, Memcache én zelfs Varnish cache Hiermee haal je ongekende snelheden met jouw WordPress website en zal je nog meer succes behalen met je website in no-time!

Snelheid verbeteren met gratis cache!

Met onze caching tools, kunt u ongekende snelheden bereiken met uw WordPress website en nog succesvoller zijn. Alle gratis cache diensten zijn beschikbaar voor alle webhosting pakketten bij Gigawebdesign! Het activeren van Redis of Memcache zal een wereld van verschil maken voor degenen die willen dat hun sites snel zijn zonder een kostenpost te hebben; terwijl Varnish perfect is als server resources beheerd moeten worden op grote volumes (of dedicated servers).

Deze drie verschillende types zijn persoonlijk door mij getest – vertrouw me als ik zeg dat het de moeite waard is om er een aan te schaffen, zodat alles dag-in/dag-uit soepel verloopt.

Chat openen
1
Hallo, welkom bij Gigawebdesign waarmee kunnen wij je helpen?