Webdesign Almere - Website laten maken in Almere

Webdesign Almere?

Webdesign Almere – Een professionele website laten maken in Almere? Al vanaf €495, SEO vriendelijk, en responsive design op elk aparaat.

vink100% Responsive design
vinkSEO zoekmachine optimalisatie
vinkCMS beheersysteem, WordPress
vink1e maand gratis onderhoud

vinkSocial Media koppeling
vinkGeavanceerde formulieren
vinkiDEAL betaling via Mollie
vinkSupersnel geleverd

vinkEenvoudig bestellingen beheren
vinkGoogle maps kaart/route
vinkBeveiligd inlog gedeelte
vinkNieuwsbriefsysteem

Webdesign in Almere

Wilt u een website laten maken in Almere? Steeds meer mensen zijn online met hun mobiel of tablet. Bij webdesign Almere zijn alle websites 100% responsive en goed leesbaar op tablet, mobiel en pc. Al vanaf € 495,- kun je een wordpress website laten maken!

Als specialist bij webdesign Almere zorgen we ervoor dat uw website SEO vriendelijk is en eenvoudig zelf te beheren. Er wordt gebruik gemaakt van plugins en functies ontwikkeld door developers wereldwijd.

Het meest complete website pakket

Complete Website

Lokale vindbaarheid

Sociale Media

Google Adwords

Responsive design

Hogere conversie

Webhosting

Klantenservice

Webdesign in Almere, hoe werkt het?

We bepalen samen wat er op uw website komt te staan en uit welke onderdelen deze zal bestaan.

l

1. Offerte

Na het invullen van ons aanvraag formulier (U kunt ons ook mailen of bellen) nemen we contact met u op over eventuele extra wensen en ontvangt u een uitgebreide offerte met alle besproken doelstellingen.

2. Demo

Een demo van uw website wordt gemaakt in onze eigen omgeving die wij aan u presenteren. U kunt het website voorbeeld bekijken en er feedback over geven. Wilt u iets toevoegen of bent u met iets niet tevreden, dan passen wij dit aan.

3. Productie

Het concept wordt uitgewerkt tot een complete website. U wordt op de hoogte gehouden en er kunnen altijd nog wijzigingen worden uitgevoerd. Zodra u tevreden bent gaan we over tot oplevering.

4. Oplevering

De website wordt nu overgezet naar uw gewenste domeinnaam en hosting. Uw site wordt aangemeld bij Google en is nu online voor de rest van de wereld!

Website laten maken Almere kosten

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een wordpress website bij webdesign Almere?

Website onderhoud

20/maand
 • Teksten aanpassen
 • Afbeeldingen plaatsen
 • Uitvoeren van WordPress updates
 • Uitvoeren van plugin(s) updates
 • Uitvoeren van thema updates
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Maandelijkse backups

Webshop op maat

695/eenmalig
 • Professionele webshop
 • Eigen huisstijl ontwerp
 • iDEAL betaling koppeling
 • Géén maandelijkse kosten
 • Sociale media koppeling
 • Zoekmachine optimalisatie
 • 1e maand gratis onderhoud

Binnen 14 dagen online!

De kosten voor het laten maken van een wordpress website bestaan uit vele factoren. We bekijken hoeveel pagina’s de website heeft, of u speciale wensen heeft en of u zelf teksten aanleverd of wilt laten schrijven door een van onze SEO specialisten.

Maatwerk websites hebben vaak meer tijd nodig. Bekijk hierboven een overzicht van wat het kost om een website te laten maken.

Website onderhoud pakket

Ook na het laten maken van je website hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij Gigawebdesign bieden we een compleet onderhoudspakket aan. Door middel van het WordPress (CMS) beheersysteem kun je ook zelf eenvoudig aanpassingen doen aan jouw website.

Niet iedereen heeft hier de nodige tijd en kennis voor, daarom zorgen we ervoor dat het onderhouden van uw website gewoon goed is geregeld!

Website offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een website offerte aan bij webdesign Almere met onderstaand formulier.

[contact-form-7 id=”370″ title=”Gratis website voorbeeld”]

Vrijblijvende offerte

Kunnen klanten je website slecht vinden of zijn de bezoekers in een oogwenk weer verdwenen? Webdesign Almere maakt graag een nieuw ontwerp voor je huidige website die niet (meer) voldoet aan alle eisen. Je kunt vrijblijvend een website offerte aanvragen.

Webteksten laten schrijven

Wij bouwen uw wordpress website met het door u aangestuurd materiaal zoals teksten, foto’s en een logo. Het schrijven van webteksten kan veel tijd in beslag nemen. Daarom kun je ook gebruiken maken van onze vulservice. Per pagina van 300 woorden voor slechts € 30,-