Website laten maken Amersfoort

Gigawebdesign voor al uw wensen op het gebied van het websites laten maken.

Gigawebdesign maakt graag jouw website

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het website laten maken Amersfoort. Hoe boks je je als kleine ondernemer tussen al die grote ondernemers in? Dit is een vraag die veel nieuwe bedrijven zich afvragen op het internet. Er worden zoveel websites aan potentiële klanten aangeboden dat het moeilijk is om je er tussen te vechten. Ons bedrijf Gigawebdesign helpt je hier graag bij. We weten dankzij de SEO optimalisatie specialisten in ons team hoe we jouw website moeten laten opvallen dankzij de juiste termen op je website. We helpen je dus graag met het website laten maken Amersfoort!

Website laten maken Amersfoort

Webdesign in Amersfoort

Als je wilt dat wij jouw website gaan maken, vul je bij ons het aanvraagformulier in. Vervolgens nemen we contact met je op. We bespreken hoe jij het graag wilt hebben, en of je nog speciale voorkeuren of wensen hebt. Wil je bijvoorbeeld de teksten zelf schrijven, of laat je dit over aan onze SEO specialisten? Als we besproken hebben wat de doelstellingen zijn, gaan we voor je aan de slag. We maken eerst een demo versie van jouw aanstaande website. Deze plaatsen we op onze eigen server, nog niet op het wereldwijde web. We vragen je vervolgens wat je ervan vindt. Als je niet tevreden bent, passen we gelijk de website voor je aan. Ben je helemaal tevreden? Dan gaan we door met het maken van een volledige website.

Webdesign bureau Amersfoort

Natuurlijk zijn wij ons ervan bewust dat jij wilt dat het gezicht van jouw bedrijf op het wereldwijde web het goede beeld weergeeft. We houden je dus steeds op de hoogte van de ontwikkelingen. Zo ben jij een tevreden klant en doen wij geen overbodig werk! Als de doelstellingen zijn behaald en het eindresultaat is bereikt, zullen we de website op jouw domeinnaam en hosting plaatsen. We melden je website ook aan bij Google, zodat jouw bedrijf goed zichtbaar is voor iedereen op het internet!

Tarieven voor het bouwen van een website

Natuurlijk hangt aan dit alles een prijskaartje. We proberen zo voordelig mogelijk te werken. We hanteren verschillende prijzen voor verschillende opdrachten. Gaat het om een eenvoudige website? Dan rekenen wij 495 euro. Gaat het om een grote webshop, dan gaat het om 795 euro. Je hebt dan wel de beschikking over een team met uitgebreide expertise op het gebied van websites maken en SEO optimalisatie. We streven binnen 14 dagen jouw website af te hebben. Ook bestaat de mogelijkheid om de website voor jou te onderhouden. Dit kost 20 euro per maand. Natuurlijk kun je dit ook zelf doen met de benodigde kennis van WordPress.

We hopen jou als klant te verwelkomen bij Gigawebdesign!

Gigawebdesign

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Geschikt voor mobiel & tablet
SEO zoekmachine optimalisatie
CMS beheersysteem, WordPress
1e maand gratis onderhoud
Sociale Media koppeling
Geavanceerde formulieren
Binnen 14 dagen online
Professioneel ontwerp

Website laten maken kosten

Wat zijn de tarieven en pakketten bij Gigawebdesign? Neem contact op of ontvang een vrijblijvende offerte.

Website onderhoud

 • Teksten aanpassen
 • Afbeeldingen plaatsen
 • Uitvoeren van WordPress updates
 • Uitvoeren van plugin(s) updates
 • Uitvoeren van thema updates
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Maandelijkse backups

Webshop op maat

 • Professionele webshop
 • Eigen huisstijl ontwerp
 • iDEAL betaling koppeling
 • Géén maandelijkse kosten
 • Sociale media koppeling
 • Zoekmachine optimalisatie
 • 1e maand gratis onderhoud

Bekijk de hosting kosten voor je website bij Gigawebdesign. Sublieme snelheid, veilig, simpel in gebruik en uitmuntende service. Wij zorgen voor de gehele administratie, onderhoud en de veiligheid van de servers. Geen technisch beheer en kennis nodig.

Gratis offerte aanvragen

Wilt u meer weten over Gigawebdesign of heeft u een vraag over alle mogelijkheden? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil meer informatie:

Binnen 1 werkdag reactie
Vrijblijvende offerte
Website tarievenoverzicht
Geen maandelijkse kosten

"Flexibel, effectief en betrouwbaar. Een aanrader!"

Vrijblijvende offerte

Kunnen klanten je slecht vinden of zijn de bezoekers in een oogwenk weer verdwenen? Wij maken graag een nieuw en professioneel ontwerp voor je huidige website die niet (meer) voldoet aan alle eisen. Vraag eenvoudig een offerte aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.