Website laten maken Arnhem

Gigawebdesign voor het maken van professionele websites in Arnhem.

Een goede website bij jouw bedrijf

Je hebt een bedrijf opgestart, te gek! Nu is het echter zaak om zo snel mogelijk bezoekers naar jouw website te trekken. Dit blijkt vaak lastiger dan gedacht. Bezoekers kunnen namelijk vaak door de bomen het bos niet meer zien. Er worden zoveel bedrijven aan hen aangeboden via het internet. Vaak kijken bezoekers alleen naar de eerste paar pagina’s in de zoekresultaten. Het is daarom belangrijk om zo goed mogelijk te vinden zijn via websites als Google. Ons bedrijf is gespecialiseerd in een website laten maken in Arnhem. Wij werken met een team van SEO optimalisatie specialisten die precies weten welke termen zij moeten gebruiken om jouw website in de zoekresultaten hoog te laten eindigen. Bij ons staan kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel.

We willen graag jouw website laten maken in Arnhem!

Website laten maken Arnhem

Webdesign bureau Arnhem

Zodra we jouw aanvraagformulier binnen hebben, gaan we voor je aan de slag. Vaak nemen we nog even contact met je op om door te spreken of er geen extra wensen of ideeën zijn, zodat we allemaal op een lijn zitten. Daarna gaan we aan de slag met een demo versie van jouw website. Deze demo versie zetten we in onze eigen omgeving, nog niet op het internet. Vervolgens vragen we je deze demo te beoordelen. Aan de hand van jouw verbeterpunten gaan we aan de slag om het juiste doel te bereiken. Ben je helemaal tevreden? Dan gaan we de volledige website maken!

Op naar de volgende fase!

Natuurlijk is het niet zo dat we vervolgens niets meer van ons laten horen. Tussentijds houden we je steeds op de hoogte van de ontwikkelingen. We willen immers dat jij tevreden bent met het eindresultaat! Als jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat, publiceren we de website op jouw dommeinnaam en hosting. We melden je website ook aan bij Google. Vervolgens ben je voor iedereen te zien en te vinden op het internet!

Website tarieven in Arnhem

Het kostenplaatje kan heel erg variëren per opdracht. Wil je bijvoorbeeld een kleine website laten maken of gaat het om een grote webshop? Zoals je begrijpt, zit in het ene project meer manuren dan het ander. We hanteren een prijs van 495 euro voor een kleine website en 795 euro voor een webshop. We streven ernaar binnen 14 dagen je website volledig klaar te hebben. Soms kan het een enkele dag langer duren als het om een zeer gedetailleerde opdracht gaat. Ook kunnen we vervolgens de website voor je onderhouden. Dit kost 20 euro per maand. Als je dit liever zelf wilt doen, is dit natuurlijk ook geen probleem.

Voor ons is het belangrijk dat jij als klant tevreden bent! Neem vandaag nog contact op.

Gigawebdesign

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Geschikt voor mobiel & tablet
SEO zoekmachine optimalisatie
CMS beheersysteem, WordPress
1e maand gratis onderhoud
Sociale Media koppeling
Geavanceerde formulieren
Binnen 14 dagen online
Professioneel ontwerp

Website laten maken kosten

Wat zijn de tarieven en pakketten bij Gigawebdesign? Neem contact op of ontvang een vrijblijvende offerte.

Website onderhoud

 • Teksten aanpassen
 • Afbeeldingen plaatsen
 • Uitvoeren van WordPress updates
 • Uitvoeren van plugin(s) updates
 • Uitvoeren van thema updates
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Maandelijkse backups

Webshop op maat

 • Professionele webshop
 • Eigen huisstijl ontwerp
 • iDEAL betaling koppeling
 • Géén maandelijkse kosten
 • Sociale media koppeling
 • Zoekmachine optimalisatie
 • 1e maand gratis onderhoud

Bekijk de hosting kosten voor je website bij Gigawebdesign. Sublieme snelheid, veilig, simpel in gebruik en uitmuntende service. Wij zorgen voor de gehele administratie, onderhoud en de veiligheid van de servers. Geen technisch beheer en kennis nodig.

Gratis offerte aanvragen

Wilt u meer weten over Gigawebdesign of heeft u een vraag over alle mogelijkheden? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil meer informatie:

Binnen 1 werkdag reactie
Vrijblijvende offerte
Website tarievenoverzicht
Geen maandelijkse kosten

"Flexibel, effectief en betrouwbaar. Een aanrader!"

Vrijblijvende offerte

Kunnen klanten je slecht vinden of zijn de bezoekers in een oogwenk weer verdwenen? Wij maken graag een nieuw en professioneel ontwerp voor je huidige website die niet (meer) voldoet aan alle eisen. Vraag eenvoudig een offerte aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.