Website laten maken Deventer

Wij werken met een team dat grote expertise heeft op het gebied van de SEO optimalisatie.

Website laten maken? Begin bij Gigawebdesign

Wil je graag een website maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wees gerust, je bent niet de enige! Veel bedrijven of andere mensen die graag een website willen bouwen weten niet helemaal hoe ze dit moeten doen en hoe ze bezoekers naar hun website kunnen trekken. Ons bedrijf Gigawebdesign heeft al vele jaren ervaring op dit gebied en helpt je hier graag bij. We willen met alle liefde je website laten maken in Deventer. Wij werken met een team dat grote expertise heeft op het gebied van de SEO optimalisatie. Dit houdt in dat wij ons bezig houden met het zo goed mogelijk vindbaar maken van jouw website voor bezoekers.

Website laten maken Deventer

Webdesign bureau Deventer

Hoe pakken wij dit aan? Zodra we van jouw het aanvraagformulier binnen hebben, nemen we contact met je op. Samen met jou bespreken we wat je van ons verwacht, en wat jouw wensen zijn voor het website laten maken Deventer. Gaat het om een website, of wil je een webshop koppelen aan jouw website? Wil je dat wij teksten voor jou schrijven met onze SEO optimalisatie techniek, of wil je dit liever zelf doen? We bespreken alle opties met je. Als we tot een idee met doelstellingen zijn gekomen, gaan wij aan de slag met het maken van een demo versie van jouw website. Deze demo versie zetten we in onze eigen omgeving; je hoeft dus niet bang te zijn de website ergens op het wereldwijde web tegen te komen. Vervolgens vragen we of je de website wilt beoordelen.

Als je nog verbeterpunten hebt, gaan we daarmee gelijk aan de slag! Als de website naar jouw mening goed is, gaan wij door met het maken van een volledige website.

Werken naar een eindresultaat

Natuurlijk houden we je tussendoor op de hoogte van onze werkzaamheden. Het heeft ten slotte voor ieder van ons geen nut als wij niet tot een eindresultaat komen. Wij hebben graag dat jij als een tevreden klant met onze website aan de slag kan! We gaan dan ook net zo lang door met aanpassen tot dat jij vrolijk bent over de website. Als het zover is, plaatsen we de website op jouw domeinnaam en hosting. Ook melden we je website aan bij Google. Daarna is jouw website zichtbaar over de hele wereld!

Website tarieven in Deventer

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat dit kost. We doen er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. De prijs hangt natuurlijk af van wat je voor opdracht voor ons hebt. Gaat het om een kleine website of om een volledige webshop? In het eerste geval hanteren wij een tarief van 495 euro, bij een webshop gaat het om 795 euro. We streven ernaar de website binnen 14 dagen af te hebben. Als het om zeer gedetailleerd maatwerk gaat, kan het wel eens een paar dagen langer duren. Ook is het mogelijk dat wij de website voor jou onderhouden. In dat geval rekenen we 20 euro per maand.

Als je echter liever zelf de website wilt onderhouden is dat ook mogelijk. We werken met WordPress. We werken geheel volgens jouw wensen!

Gigawebdesign

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Geschikt voor mobiel & tablet
SEO zoekmachine optimalisatie
CMS beheersysteem, WordPress
1e maand gratis onderhoud
Sociale Media koppeling
Geavanceerde formulieren
Binnen 14 dagen online
Professioneel ontwerp

Website laten maken kosten

Wat zijn de tarieven en pakketten bij Gigawebdesign? Neem contact op of ontvang een vrijblijvende offerte.

Website onderhoud

 • Teksten aanpassen
 • Afbeeldingen plaatsen
 • Uitvoeren van WordPress updates
 • Uitvoeren van plugin(s) updates
 • Uitvoeren van thema updates
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Maandelijkse backups

Webshop op maat

 • Professionele webshop
 • Eigen huisstijl ontwerp
 • iDEAL betaling koppeling
 • Géén maandelijkse kosten
 • Sociale media koppeling
 • Zoekmachine optimalisatie
 • 1e maand gratis onderhoud

Bekijk de hosting kosten voor je website bij Gigawebdesign. Sublieme snelheid, veilig, simpel in gebruik en uitmuntende service. Wij zorgen voor de gehele administratie, onderhoud en de veiligheid van de servers. Geen technisch beheer en kennis nodig.

Gratis offerte aanvragen

Wilt u meer weten over Gigawebdesign of heeft u een vraag over alle mogelijkheden? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil meer informatie:

Binnen 1 werkdag reactie
Vrijblijvende offerte
Website tarievenoverzicht
Geen maandelijkse kosten

"Flexibel, effectief en betrouwbaar. Een aanrader!"

Vrijblijvende offerte

Kunnen klanten je slecht vinden of zijn de bezoekers in een oogwenk weer verdwenen? Wij maken graag een nieuw en professioneel ontwerp voor je huidige website die niet (meer) voldoet aan alle eisen. Vraag eenvoudig een offerte aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.