Website laten maken Ede

Het is voor ons belangrijk dat je continu op de hoogte wordt gehouden van onze ontwikkelingen.

Professioneel ontwerp voor jouw website

Ben jij op zoek naar een website laten maken Ede? Gigawebdesign regelt dit graag voor je! Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites voor bedrijven of ieder ander persoon die graag op het web wil worden gevonden. We werken met een enthousiast en professioneel team van specialisten op het gebied van SEO optimalisatie. We weten dus precies hoe we jouw website vindbaar moeten maken bij jouw bezoekers en dus potentiële kopers! Er is immers zoveel concurrentie van verschillende webshops op het internet, dat het belangrijk is hoog te eindigen in de resultaten van de zoekmachines. Wij hebben daar een aantal instrumenten voor. We helpen je graag bij een website laten maken in Ede!

Website laten maken Ede

Eerst maken we een demo-versie

We zullen even onze werkwijze uitleggen. Zodra we jouw aanvraagformulier hebben ontvangen, gaan we voor jou aan de slag! Vaak nemen we nog even contact met je op zodat we samen de juiste doelen voor ogen hebben. Het kan zijn dat je nog speciale wensen of ideeën hebt. Dit kunnen we dan mooi bespreken. Daarna gaan wij een demo versie maken. Deze versie publiceren we niet meteen op het wereldwijde web, maar in ons eigen interne systeem. Zo kun jij in alle rust bekijken wat je van onze demo vindt. Als er verbeterpunten zijn, gaan we daarmee gelijk aan het werk. Ben je wel helemaal tevreden? Dan gaan we de volledige website voor je bouwen! Vraag vandaag nog een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw website online voor de hele wereld!

Het is voor ons belangrijk dat je continu op de hoogte wordt gehouden van onze ontwikkelingen. We willen ten slotte niet dat jij het eindresultaat ziet en er niet tevreden mee bent. We gaan daarnaast ook net zo lang door met aanpassingen totdat jij helemaal tevreden bent. Daarna gaan we over tot de oplevering. We publiceren de website voor jou op je domeinnaam en hosting. Ook melden we je website aan bij Google.

Zo is jouw website goed te zien voor iedereen ter wereld.

Website laten maken kosten in Ede

We hanteren verschillende tarieven per soort opdracht. Er zit namelijk qua manuren vrij veel verschil in het laten maken van een kleine website of een grote webshop. Ook is het de vraag of onze SEO specialisten worden gevraagd om teksten te schrijven en dergelijke. Een eenvoudige website kort 495 euro, een grotere webshop 795 euro. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om je website voor je te onderhouden. We kunnen ons namelijk voorstellen dat het je teveel tijd en kennis kost om dit zelf te noemen. Geen moeite, we doen het graag voor je! Dit kost 20 euro per maand. Mocht je het echter zelf willen doen, dan is dit uiteraard geen probleem. We werken met het WordPress CMS beheersysteem. We denken graag met u mee.

Gigawebdesign

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Geschikt voor mobiel & tablet
SEO zoekmachine optimalisatie
CMS beheersysteem, WordPress
1e maand gratis onderhoud
Sociale Media koppeling
Geavanceerde formulieren
Binnen 14 dagen online
Professioneel ontwerp

Website laten maken kosten

Wat zijn de tarieven en pakketten bij Gigawebdesign? Neem contact op of ontvang een vrijblijvende offerte.

Website onderhoud

 • Teksten aanpassen
 • Afbeeldingen plaatsen
 • Uitvoeren van WordPress updates
 • Uitvoeren van plugin(s) updates
 • Uitvoeren van thema updates
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Maandelijkse backups

Webshop op maat

 • Professionele webshop
 • Eigen huisstijl ontwerp
 • iDEAL betaling koppeling
 • Géén maandelijkse kosten
 • Sociale media koppeling
 • Zoekmachine optimalisatie
 • 1e maand gratis onderhoud

Bekijk de hosting kosten voor je website bij Gigawebdesign. Sublieme snelheid, veilig, simpel in gebruik en uitmuntende service. Wij zorgen voor de gehele administratie, onderhoud en de veiligheid van de servers. Geen technisch beheer en kennis nodig.

Gratis offerte aanvragen

Wilt u meer weten over Gigawebdesign of heeft u een vraag over alle mogelijkheden? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil meer informatie:

Binnen 1 werkdag reactie
Vrijblijvende offerte
Website tarievenoverzicht
Geen maandelijkse kosten

"Flexibel, effectief en betrouwbaar. Een aanrader!"

Vrijblijvende offerte

Kunnen klanten je slecht vinden of zijn de bezoekers in een oogwenk weer verdwenen? Wij maken graag een nieuw en professioneel ontwerp voor je huidige website die niet (meer) voldoet aan alle eisen. Vraag eenvoudig een offerte aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.