Website laten maken Eindhoven

Gigawebdesign voor het maken van goed vindbare, mooie websites in Eindhoven.

Kwalitatief mooie, goed vindbare websites

Heb je een bedrijf of wil je om een andere reden graag een website laten maken in Eindhoven? Dan ben je bij Gigawebdesign op het juiste adres! Ons bedrijf kan voor jou de perfecte website ontwerpen die ook goed vindbaar is op het wereldwijde web. Het is immers heel leuk om een mooi ontwikkelde website te hebben, maar als deze voor niemand zichtbaar is, is dit zonde. Met de methode die wij gebruiken zorgen wij ervoor dat de website niet alleen goed gevonden wordt door de bezoekers, maar ook worden omgezet in nieuwe klanten.

Website laten maken Eindhoven

Webdesign bureau Eindhoven: werkwijze

Als je besluit dat wij je website laten maken in Eindhoven, gaan wij als volgt te werk. In de eerste plaats sturen wij jou na het invullen van het aanvraagformulier een offerte. Meestal nemen we naar aanleiding van het aanvraagformulier nog even contact met je op voor eventuele extra wensen. We doen er alles aan om in de offerte de besproken doelstellingen te behandelen. Vervolgens maken wij een demo website van jouw wensen. Deze demo presenteren we vervolgens aan jou in onze eigen omgeving. Je kunt vervolgens de website bekijken en eventueel aangeven waar je aanpassingen zou willen hebben.

We werken compleet volgens jouw wensen

Als je iets veranderd wilt hebben of er niet tevreden mee bent, is dit geen punt. We passen daarop zo snel mogelijk de website aan. Vervolgens wordt deze concept demo uitgewerkt tot een volledige website. Tussentijds houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Wil je nog andere extra’s toevoegen, of andere wijzigingen, dan is dit altijd mogelijk. Als je helemaal tevreden bent over de website, zullen we het geheel afronden. Bij de laatste stap wordt jouw website overgezet naar jouw gewenste hosting en domeinnaam.

Je site is door ons aangemeld bij Google en is online voor de hele wereld.

Website laten maken kosten Eindhoven

We hebben een pakket waarin wij voor jou een uitgebreide website bouwen van acht pagina’s voor 495 euro. Ook hebben wij de mogelijkheid om een complete webshop te bouwen, dit doen wij voor 795 euro. Daarnaast kunnen wij voor 20 euro per maand de website onderhouden. De kosten bestaan uit zeer veel onderdelen. Zo hangt het er vanaf hoeveel pagina’s je precies nodig hebt voor jouw website of webshop. Daarnaast hangt het er vanaf of je speciale wensen hebt, of teksten door onze SEO specialisten wilt laten schrijven.

Een uitgebreide website kan in de meeste gevallen binnen gemiddeld 14 dagen gemaakt worden. Als het gaat om een gedetailleerde maatwerk website of webshop kan dit iets langer duren.

Wij bieden hiernaast de mogelijkheid aan om de website voor jou te onderhouden. Het is echter ook mogelijk dat je dit zelf doet. Wij werken met het WordPress (CMS) beheersysteem. Mocht je echter niet de benodigde tijd of kennis hiervoor hebben, dan verzorgen wij graag je website.

Gigawebdesign

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Geschikt voor mobiel & tablet
SEO zoekmachine optimalisatie
CMS beheersysteem, WordPress
1e maand gratis onderhoud
Sociale Media koppeling
Geavanceerde formulieren
Binnen 14 dagen online
Professioneel ontwerp

Website laten maken kosten

Wat zijn de tarieven en pakketten bij Gigawebdesign? Neem contact op of ontvang een vrijblijvende offerte.

Website onderhoud

 • Teksten aanpassen
 • Afbeeldingen plaatsen
 • Uitvoeren van WordPress updates
 • Uitvoeren van plugin(s) updates
 • Uitvoeren van thema updates
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Maandelijkse backups

Webshop op maat

 • Professionele webshop
 • Eigen huisstijl ontwerp
 • iDEAL betaling koppeling
 • Géén maandelijkse kosten
 • Sociale media koppeling
 • Zoekmachine optimalisatie
 • 1e maand gratis onderhoud

Bekijk de hosting kosten voor je website bij Gigawebdesign. Sublieme snelheid, veilig, simpel in gebruik en uitmuntende service. Wij zorgen voor de gehele administratie, onderhoud en de veiligheid van de servers. Geen technisch beheer en kennis nodig.

Gratis offerte aanvragen

Wilt u meer weten over Gigawebdesign of heeft u een vraag over alle mogelijkheden? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil meer informatie:

Binnen 1 werkdag reactie
Vrijblijvende offerte
Website tarievenoverzicht
Geen maandelijkse kosten

"Flexibel, effectief en betrouwbaar. Een aanrader!"

Vrijblijvende offerte

Kunnen klanten je slecht vinden of zijn de bezoekers in een oogwenk weer verdwenen? Wij maken graag een nieuw en professioneel ontwerp voor je huidige website die niet (meer) voldoet aan alle eisen. Vraag eenvoudig een offerte aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.