Website laten maken Emmen

Wij bouwen dan ook graag jouw website met de allernieuwste technieken!

Een goede website maken is nog best lastig!

Hoe maak je een website? Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Tegenwoordig kom je niet met een eenvoudige website weg. Grote ondernemingen gebruiken professionals om hun websites optimaal te laten functioneren en zorgen ervoor dat ze altijd in de bovenste regionen van de zoekresultaten te vinden zijn. Hoe kom je hier als kleine ondernemer tussen? Wij van Gigawebdesign helpen je hier graag bij. We hebben jarenlange ervaring met het website laten maken Emmen. We werken met een enthousiast team van specialisten op het gebied van SEO, die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Website laten maken Emmen

Webdesign bureau Emmen: werkwijze

Hoe werkt het? Als jij je website laten maken Emmen, vul je eerst bij ons het aanvraagformulier in. Naar aanleiding van het aanvraagformulier bekijken we wat jouw wensen zijn. Vaak nemen we nog even contact met je op, zodat we zeker weten wat jouw doelstellingen zijn. Het is tenslotte van belang dat jouw en onze bedoelingen helder zijn. Vervolgens maken wij een demo versie van jouw website. Deze plaatsen we op onze interne server. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn jouw website ergens op het internet aan te treffen. Vervolgens vragen we aan jou of jij de demo versie wilt beoordelen. Als er aanpassingen nodig zijn, regelen wij dit meteen. Als je echter helemaal tevreden bent, gaan we door met het maken van de volledige website.

Tussentijds houden we je op de hoogte

Natuurlijk houden we je van de ontwikkelingen op de hoogte. Wij realiseren ons bewust dat wij bezig zijn met het maken van jouw gezicht op het internet! Steeds vragen wij of je blij bent met het huidige resultaat. Pas als jij helemaal tevreden bent over het eindresultaat, zijn wij klaar. Daarna plaatsen wij de website op jouw domeinnaam en hosting. Bovendien melden we jouw website aan bij Google, zodat je voor iedereen goed zichtbaar bent. Dit is voor bedrijven een van de belangrijkste zaken!

Tarieven website laten maken Emmen

De prijzen kunnen erg variëren. Het hangt immers af van de opdracht die wij binnen krijgen. Als het gaat om een eenvoudige website, vragen wij een andere prijs dan als het gaat om een gedetailleerde opdracht voor een webshop. Voor een eenvoudige website kun je rekenen op een bedrag van 495 euro. Gaat het om een ingewikkelde webshop, dan kunnen we die bouwen vanaf 795 euro.

Als je hier meer informatie over wilt, kun je hierover contact met ons op nemen.

Wij streven er hierbij naar om binnen 14 dagen klaar te zijn met jouw website. Als je echter wilt dat wij jouw website blijven ondersteunen en onderhouden, is dat ook mogelijk! Wij doen dit voor 20 euro per maand. Natuurlijk is dit niet verplicht; als je dit zelf wilt doen, is dit ook mogelijk. Voor meer informatie raden we je aan contact met ons op te nemen. Je krijgt altijd snel een reactie terug.

Gigawebdesign

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Geschikt voor mobiel & tablet
SEO zoekmachine optimalisatie
CMS beheersysteem, WordPress
1e maand gratis onderhoud
Sociale Media koppeling
Geavanceerde formulieren
Binnen 14 dagen online
Professioneel ontwerp

Website laten maken kosten

Wat zijn de tarieven en pakketten bij Gigawebdesign? Neem contact op of ontvang een vrijblijvende offerte.

Website onderhoud

 • Teksten aanpassen
 • Afbeeldingen plaatsen
 • Uitvoeren van WordPress updates
 • Uitvoeren van plugin(s) updates
 • Uitvoeren van thema updates
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Maandelijkse backups

Webshop op maat

 • Professionele webshop
 • Eigen huisstijl ontwerp
 • iDEAL betaling koppeling
 • Géén maandelijkse kosten
 • Sociale media koppeling
 • Zoekmachine optimalisatie
 • 1e maand gratis onderhoud

Bekijk de hosting kosten voor je website bij Gigawebdesign. Sublieme snelheid, veilig, simpel in gebruik en uitmuntende service. Wij zorgen voor de gehele administratie, onderhoud en de veiligheid van de servers. Geen technisch beheer en kennis nodig.

Gratis offerte aanvragen

Wilt u meer weten over Gigawebdesign of heeft u een vraag over alle mogelijkheden? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil meer informatie:

Binnen 1 werkdag reactie
Vrijblijvende offerte
Website tarievenoverzicht
Geen maandelijkse kosten

"Flexibel, effectief en betrouwbaar. Een aanrader!"

Vrijblijvende offerte

Kunnen klanten je slecht vinden of zijn de bezoekers in een oogwenk weer verdwenen? Wij maken graag een nieuw en professioneel ontwerp voor je huidige website die niet (meer) voldoet aan alle eisen. Vraag eenvoudig een offerte aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.