Website laten maken Enschede

Gigawebdesign heeft jarenlange expertise in het maken van websites.

Wij helpen je graag met onze expertise

Je wilt graag opvallen met jouw bedrijf, zowel off als online. Maar hoe val je op de juiste manier op bij jouw doelgroep op het internet? Wij van Gigawebdesign helpen je daar graag bij. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het website laten maken in Enschede. Wij werken met een team van SEO specialisten die perfect weten de juiste termen op je website te gebruiken, zodat jouw website goed zichtbaar is in de zoekresultaten. Het is zeer belangrijk dat bezoekers en potentiële klanten jouw website goed zien. We helpen je daar graag bij!

Website laten maken Enschede

Website laten maken: werkwijze

Als je besluit je website laten maken Enschede, stuur je eerst het aanvraagformulier in wat op onze website te vinden is. Je kunt hier aangeven wat je precies van ons verwacht, wat je wensen en voorkeuren zijn. Zodra het aanvraagformulier bij ons binnen is, nemen we contact met je op om te kijken wat we precies voor je kunnen betekenen. Het is tenslotte wel van belang dat we op een lijn zitten, en dezelfde doelen voor ogen hebben. Vervolgens maken we voor jou een demo versie van de website. Deze demo versie wordt nog niet voor het wereldwijde web gepresenteerd; hij bevindt zich op onze eigen interne omgeving. We vragen je om deze demo versie te bekijken en te beoordelen. Wat kan er volgens jou nog verbeterd worden? Als je helemaal tevreden bent, gaan we naar de volgende fase om de website te voltooien.

Tussentijds houden we je op de hoogte

Ook tijdens het voltooien van de website houden we natuurlijk contact met je over de ontwikkelingen. We willen ten slotte niet aan het einde van het proces een website afleveren waar je totaal niet tevreden mee bent! We zullen je tussentijds van de vorderingen op de hoogte stellen. Zodra de website af is en jij er helemaal blij mee bent, plaatsen we de website voor jou op jouw domeinnaam en hosting. Ook melden we jouw website aan bij Google. Zo ben je voor iedereen ter wereld te vinden met jouw bedrijf!

De tarieven voor een kleine of grote site

Natuurlijk is het ook van belang om te weten wat de tarieven zijn van het website laten maken Enschede. De tarieven kunnen verschillen aan de hand van de grootte van het project. Sommige mensen willen alleen een website, andere mensen willen een grote webshop. Ook kan de prijs variëren als er meer gedetailleerd maatwerk wordt gevraagd. We hanteren voor een website de prijs van 495 euro en voor een webshop 795 euro. We zorgen ervoor dat jouw website binnen 14 dagen klaar is. Als het zeer gedetailleerd werk vraagt, kan het iets langer duren. Ook bieden we jou de mogelijkheid om de website voor jou te onderhouden.

Dit doen wij voor 20 euro per maand. Als je echter dit zelf wilt doen, is dit ook mogelijk. We werken met het WordPress CMS beheersysteem. We helpen je graag je website op te bouwen!

Gigawebdesign

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Geschikt voor mobiel & tablet
SEO zoekmachine optimalisatie
CMS beheersysteem, WordPress
1e maand gratis onderhoud
Sociale Media koppeling
Geavanceerde formulieren
Binnen 14 dagen online
Professioneel ontwerp

Website laten maken kosten

Wat zijn de tarieven en pakketten bij Gigawebdesign? Neem contact op of ontvang een vrijblijvende offerte.

Website onderhoud

 • Teksten aanpassen
 • Afbeeldingen plaatsen
 • Uitvoeren van WordPress updates
 • Uitvoeren van plugin(s) updates
 • Uitvoeren van thema updates
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Maandelijkse backups

Webshop op maat

 • Professionele webshop
 • Eigen huisstijl ontwerp
 • iDEAL betaling koppeling
 • Géén maandelijkse kosten
 • Sociale media koppeling
 • Zoekmachine optimalisatie
 • 1e maand gratis onderhoud

Bekijk de hosting kosten voor je website bij Gigawebdesign. Sublieme snelheid, veilig, simpel in gebruik en uitmuntende service. Wij zorgen voor de gehele administratie, onderhoud en de veiligheid van de servers. Geen technisch beheer en kennis nodig.

Gratis offerte aanvragen

Wilt u meer weten over Gigawebdesign of heeft u een vraag over alle mogelijkheden? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil meer informatie:

Binnen 1 werkdag reactie
Vrijblijvende offerte
Website tarievenoverzicht
Geen maandelijkse kosten

"Flexibel, effectief en betrouwbaar. Een aanrader!"

Vrijblijvende offerte

Kunnen klanten je slecht vinden of zijn de bezoekers in een oogwenk weer verdwenen? Wij maken graag een nieuw en professioneel ontwerp voor je huidige website die niet (meer) voldoet aan alle eisen. Vraag eenvoudig een offerte aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.