Website laten maken Haarlem

Kies voor Gigawebdesign voor het laten maken van jouw nieuwe website in Haarlem.

Je website is een belangrijk onderdeel

Als ondernemer is het zeer belangrijk te investeren in een mooie, goed vindbare website op het wereldwijde web. Er is tegenwoordig zoveel concurrentie! De gemiddelde consument bekijkt de eerste paar pagina’s van Google, en daar moet je dan ook tussen te vinden zijn. Heb je niet de benodigde kennis of tijd om een website laten maken in Haarlem, dan nemen wij je graag deze zorg uit handen.

Bij ons bedrijf Gigawebdesign zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van mooie, goed vindbare websites. We hebben al jarenlang ervaring en hebben speciale SEO specialisten in dienst, om jouw website zo goed mogelijk op te laten vallen op het internet. Je website kan er immers nog zo mooi uitzien, het is zeker net zo belangrijk dat potentële klanten je website kunnen vinden!

Website laten maken Haarlem

Wij bouwen meteen een demo voor je!

Wil je graag dat wij je website voor je gaan maken en/of onderhouden? Vul dan het aanvraagformulier op onze website in. Zodra we je aanvraagformulier hebben ontvangen voor het website laten maken Haarlem gaan we aan de slag om een demo versie van jouw website te maken. We proberen er alles aan te doen om jouw doelstelling in de demo te verwerken. Als de demo versie af is, vragen wij je deze versie te bekijken.

Vervolgens kun je aangeven wat je nog graag aangepast zou willen hebben. Zodra de website helemaal naar jouw smaak is, gaan we door naar de fase om de website volledig te maken!

Jouw wensen staan bovenaan

We zijn ons er terdege van bewust dat wij het gezicht van jouw bedrijf op het internet aan het opbouwen zijn. We houden je dus ook steeds op de hoogte van de ontwikkelingen van jouw website. Het gaat er immers om dat jij met het eindresultaat tevreden bent! We gaan net zo lang door met aanpassingen totdat de website door jou is goed bevonden en we over kunnen gaan tot de oplevering.

We zetten vervolgens de website over op jouw domeinnaam en hosting. We melden ook jouw website aan bij Google. Zo is jouw bedrijf zichtbaar voor de hele wereld!

Website laten maken prijzen in Haarlem

De prijzen voor het bouwen van een website of webshop bestaan uit veel verschillende onderdelen. Het heeft er bijvoorbeeld mee te maken uit hoeveel onderdelen je website bestaat. Ook hangt het er vanaf of je speciale wensen hebt, of teksten geschreven wilt hebben door onze SEO specialisten. Wij hanteren een prijs van 495 euro voor het bouwen van een website, en 795 euro voor het bouwen van een webshop. Wij streven er naar je website zo snel mogelijk voor jou te bouwen.

Het bouwen van een website kost gemiddeld 14 dagen. Als er specifieke wensen zijn, kan dit iets langer duren. We bieden ook de mogelijkheid om voor jou de website te onderhouden. Dit doen wij voor 20 euro per maand. Het is echter ook mogelijk dat je zelf aanpassingen aan de website doet. We werken met het WordPress (CMS) beheersysteem. Vraag vandaag nog een website offerte aan.

Gigawebdesign

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Geschikt voor mobiel & tablet
SEO zoekmachine optimalisatie
CMS beheersysteem, WordPress
1e maand gratis onderhoud
Sociale Media koppeling
Geavanceerde formulieren
Binnen 14 dagen online
Professioneel ontwerp

Website laten maken kosten

Wat zijn de tarieven en pakketten bij Gigawebdesign? Neem contact op of ontvang een vrijblijvende offerte.

Website onderhoud

 • Teksten aanpassen
 • Afbeeldingen plaatsen
 • Uitvoeren van WordPress updates
 • Uitvoeren van plugin(s) updates
 • Uitvoeren van thema updates
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Maandelijkse backups

Webshop op maat

 • Professionele webshop
 • Eigen huisstijl ontwerp
 • iDEAL betaling koppeling
 • Géén maandelijkse kosten
 • Sociale media koppeling
 • Zoekmachine optimalisatie
 • 1e maand gratis onderhoud

Bekijk de hosting kosten voor je website bij Gigawebdesign. Sublieme snelheid, veilig, simpel in gebruik en uitmuntende service. Wij zorgen voor de gehele administratie, onderhoud en de veiligheid van de servers. Geen technisch beheer en kennis nodig.

Gratis offerte aanvragen

Wilt u meer weten over Gigawebdesign of heeft u een vraag over alle mogelijkheden? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil meer informatie:

Binnen 1 werkdag reactie
Vrijblijvende offerte
Website tarievenoverzicht
Geen maandelijkse kosten

"Flexibel, effectief en betrouwbaar. Een aanrader!"

Vrijblijvende offerte

Kunnen klanten je slecht vinden of zijn de bezoekers in een oogwenk weer verdwenen? Wij maken graag een nieuw en professioneel ontwerp voor je huidige website die niet (meer) voldoet aan alle eisen. Vraag eenvoudig een offerte aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.