Website laten maken Utrecht

Gigawebdesign maakt prachtige, vindbare websites in Utrecht.

Prachtige, vindbare websites

Wil je graag een nieuwe website laten maken Utrecht? Voor een ondernemer is een goede website cruciaal. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten perfect kunnen zien waar jouw bedrijf voor staat, en wat voor producten er in jouw bedrijf te vinden zijn. Je wilt daarbij natuurlijk goed vindbaar zijn voor de nieuwe, potentiële klanten. Niet iedereen heeft de benodigde tijd en kennis om een website te laten maken Utrecht. Wij van Gigawebdesign doen dit graag voor jou. We beschikken over de nieuwste kennis om ervoor te zorgen dat jouw ontwikkelde website niet alleen perfect voldoet aan jouw wensen, maar ook goed vindbaar is voor potentiële klanten.

Website laten maken Utrecht

Werkwijze: website laten maken Utrecht

Ben je geïnteresseerd in onze service? Vul dan het aanvraagformulier in. We zullen vervolgens contact met je opnemen om te bespreken of er nog specifieke wensen of voorkeuren zijn. Vervolgens zullen we een offerte maken. Daarin proberen we alle doelstellingen die zijn besproken te behandelen. Deze demo plaatsen wij op onze eigen website, in onze eigen omgeving. Vervolgens kun jij bepalen wat je van de website vindt. Waar zou jij nog aanpassingen of verbeteringen willen hebben? Wij doen er alles aan om de website compleet naar jouw smaak op te zetten. Gigawebdesign maakt prachtige, vindbare websites in Utrecht.

Tevreden met de demo? Dan gaan we ervoor!

Ben je helemaal tevreden met de demo? Dan bouwen we de demo uit tot een volledige website! Natuurlijk houden we je ondertussen op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook als je tussentijds nog aanpassingen wilt aan de website, is dit natuurlijk mogelijk. Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we over tot de oplevering. We zetten als laatste stap de website over op jouw domeinnaam en hosting. We hebben je site voor jou aangemeld bij Google en hij is vervolgens voor de hele wereld te zien!

Kosten website laten maken in Utrecht

We kunnen ons voorstellen dat je je misschien afvraagt wat het maken van een website kost. De prijzen voor het maken van een website of webshop hangen af van veel verschillende onderdelen. Zo heeft het te maken met de hoeveelheid pagina’s die er nodig zijn, of je speciale voorkeuren hebt en of je teksten wilt laten schrijven door een van onze SEO specialisten. De prijzen variëren van 495 euro voor een website tot 795 euro voor een webshop. Een uitgebreide website kan vaak al binnen 14 dagen geleverd worden. Als het gaat om een zeer gedetailleerde website kan het iets langer duren.

We bieden daarnaast de mogelijkheid aan om voor jou de website te onderhouden. Dit doen we via het WordPress (CMS) beheersysteem. Als je dit liever zelf doet, is dit natuurlijk ook geen probleem. Wij helpen je in ieder geval graag bij het maken van een nieuwe website voor uw bedrijf!

Als je nog vragen hebt, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gigawebdesign

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Geschikt voor mobiel & tablet
SEO zoekmachine optimalisatie
CMS beheersysteem, WordPress
1e maand gratis onderhoud
Sociale Media koppeling
Geavanceerde formulieren
Binnen 14 dagen online
Professioneel ontwerp

Website laten maken kosten

Wat zijn de tarieven en pakketten bij Gigawebdesign? Neem contact op of ontvang een vrijblijvende offerte.

Website onderhoud

 • Teksten aanpassen
 • Afbeeldingen plaatsen
 • Uitvoeren van WordPress updates
 • Uitvoeren van plugin(s) updates
 • Uitvoeren van thema updates
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Maandelijkse backups

Webshop op maat

 • Professionele webshop
 • Eigen huisstijl ontwerp
 • iDEAL betaling koppeling
 • Géén maandelijkse kosten
 • Sociale media koppeling
 • Zoekmachine optimalisatie
 • 1e maand gratis onderhoud

Bekijk de hosting kosten voor je website bij Gigawebdesign. Sublieme snelheid, veilig, simpel in gebruik en uitmuntende service. Wij zorgen voor de gehele administratie, onderhoud en de veiligheid van de servers. Geen technisch beheer en kennis nodig.

Gratis offerte aanvragen

Wilt u meer weten over Gigawebdesign of heeft u een vraag over alle mogelijkheden? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil meer informatie:

Binnen 1 werkdag reactie
Vrijblijvende offerte
Website tarievenoverzicht
Geen maandelijkse kosten

"Flexibel, effectief en betrouwbaar. Een aanrader!"

Vrijblijvende offerte

Kunnen klanten je slecht vinden of zijn de bezoekers in een oogwenk weer verdwenen? Wij maken graag een nieuw en professioneel ontwerp voor je huidige website die niet (meer) voldoet aan alle eisen. Vraag eenvoudig een offerte aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.