Restaurant website laten maken

Een restaurant website laten maken die klaar is voor de toekomst en geschikt is om mee te adverteren!

Restaurant website die beter wordt gevonden

Wij zorgen ervoor dat jouw Restaurant website er niet alleen prachtig uit ziet, maar ook beter gevonden wordt in Google. Je hebt niks aan een website die niet gevonden kan worden. Met onze bewezen methode wordt u niet alleen beter gevonden maar worden ook de bezoekers omgezet naar nieuwe klanten.

Restaurant website laten maken

Een restaurant website met goede inhoud

Het is niet makkelijk om professionele teksten te schrijven voor je nieuwe website. Daarom kunnen we je hierbij helpen. Je restaurant website wordt gevuld met passende teksten en foto’s.

Facebook pagina en sociale media

Jouw website kan gekoppeld worden aan de Facebook pagina van jouw horeca restaurant. Als je nog geen Facebook pagina hebt kunnen we die ook voor je aanmaken en er professioneel uit laten zien. Je kunt dan bijvoorbeeld foto’s van nieuwe gerechten plaatsen die automatisch zichtbaar worden op je website, beoordelingen ontvangen en je naamsbekendheid vergroten.

Zelf je eigen restaurant website aanpassen

Het laten maken van je website gebeurt in het uitgebreide en makkelijke CMS beheersysteem WordPress. Na het laten bouwen van je restaurant website kun je direct inloggen in het CMS en je eigen website aanpassen en aanvullen. Je kunt eenvoudig teksten, afbeeldingen en pagina’s aanpassen.

Volg ons op Facebook

Gigawebdesign

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Goed leesbaar op elk apparaat
SEO zoekmachine optimalisatie
CMS beheersysteem, WordPress
1e maand gratis onderhoud
Sociale Media koppeling
Geavanceerde formulieren
iDEAL betaling via Mollie
Professioneel ontwerp