Rijschool website laten maken

Een rijschool website laten maken die klaar is voor de toekomst en geschikt om is mee te adverteren!

Rijschool website die beter wordt gevonden

Wij zorgen ervoor dat uw rijschool website er niet alleen prachtig uit ziet, maar ook beter gevonden wordt in Google. Je hebt niks aan een website die niet gevonden kan worden. Met onze bewezen methode wordt u niet alleen beter gevonden maar worden ook de bezoekers omgezet naar nieuwe klanten voor uw rijschool.

Rijschool website laten maken

Een rijschool website met goede inhoud

Het is niet makkelijk om professionele teksten te schrijven voor uw nieuwe website. Daarom kunnen we je hierbij helpen. Je website wordt gevuld met passende teksten en foto’s.

Mooie tarieven en pakketten

Elke toekomstige leerling die op uw rijschool website terecht komt wilt natuurlijk eerst alle tarieven weten voordat zij zich inschrijven voor een lespakket. Als de tarieven te hoog zijn of niet duidelijk op de website staan zoekt de klant vaak verder naar een andere rijschool. Daarom zorgen we ervoor dat de tarieven op jouw rijschool website goed worden gepresenteerd.

Facebook pagina en sociale media

Jouw website kan gekoppeld worden aan de Facebook pagina van jouw rijschool. Als je nog geen Facebook pagina hebt kunnen we die ook voor je aanmaken en er professioneel uit laten zien. Je kunt dan bijvoorbeeld geslaagde leerlingen foto’s plaatsen die automatisch zichtbaar worden op je website, beoordelingen ontvangen en je naamsbekendheid vergroten.

Zelf je rijschool website aanpassen

Het laten maken van je website gebeurt in het uitgebreide en makkelijke CMS beheersysteem WordPress. Na het laten bouwen van je rijschool website kun je direct inloggen in het CMS en je eigen website aanpassen en aanvullen. Je kunt eenvoudig teksten, afbeeldingen en pagina’s aanpassen.

Gigawebdesign

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Geschikt voor mobiel & tablet
SEO zoekmachine optimalisatie
CMS beheersysteem, WordPress
1e maand gratis onderhoud
Sociale Media koppeling
Geavanceerde formulieren
Binnen 14 dagen online
Professioneel ontwerp