Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

We hebben deze veelgestelde vragen samengesteld om veel vragen te beantwoorden die we door de jaren heen zijn tegengekomen.

Ik ben helemaal nieuw in webdesign. Hoe werkt het hele proces?
Nooit vrezen, daarom zijn we hier. Je kunt leren over hoe wij te werk gaan bij onze werkwijze en door de veelgestelde vragen te lezen.
Hoeveel kost een website?

De kosten van een website kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Hoewel onze websiteprojecten doorgaans beginnen in het bereik van € 495 voor een premium website en opwaarts variëren, afhankelijk van jouw unieke wensen.

Hoe werkt het betaalproces?
Een demo van uw website wordt gemaakt die wij aan u presenteren. Wil je het verder uitwerken dan gaan we over tot een aanbetaling van 50%. Bent u met iets niet tevreden, dan passen wij dit aan. Zodra we over gaan tot oplevering, wordt de laatste 50% verzameld en wordt jouw website gepland voor de lancering.
Hoe lang duurt het om een website te bouwen?
Het duurt ongeveer 14 dagen om onze premium websites te maken. Onze webshops en maatwerk sites hebben meer tijd nodig om te creëren. Deze tijd varieert van project tot project.
Kan ik ook een webshop laten maken?
Webshops zijn heel anders dan websites. Webwinkeliers moeten de producten in hun winkel opslaan en leveringsmogelijkheden bieden, terwijl onze website-ontwerpers maar één taak hebben: zorgen dat uw site er goed uitziet!

Gigawebdesign is het perfecte bedrijf als jouw huidige webshop een update nodig heeft of zelfs net is opgestart. Wij hebben in ons 7 jarig bestaan al vele op maat gemaakte websites afgeleverd en kunnen dit allemaal met gemak!

Op welk platform bouwen we websites?
We bouwen al onze websites op het Open source Content Management System (CMS) platform genaamd wordpress. Voor webshops maken we gebruik van woocommerce in combinatie met wordpress.
Wat houd het basis pakket website in?
Een basis website pakket is het perfecte startpunt voor iedereen die een professionele, mooie site wil laten maken zonder technische kennis te hebben. U kunt er een kopen en toch aanpassen met gemak of uitbreiden als dat nodig is! Het beste deel? Ze zijn betaalbaar – vooral direct vergeleken met op maat gemaakte websites.
Kun je mijn bestaande website onderhouden die door een ander bedrijf is gebouwd?
Nee. We ondersteunen alleen websites die we volledig hebben gebouwd. We hebben dit beleid, zodat we 100% achter alles kunnen staan ​​wat we maken. Er zijn problemen met de aansprakelijkheid van meerdere programmeurs om dezelfde code in de loop van de tijd aan te raken.
Kun je me helpen met het schrijven van inhoud voor mijn website?

Ja. We kunnen webteksten en seo teksten voor je schrijven. We bouwen ook jouw sitemap en helpen je de basis van jouw website in de planningsfase te structureren.

Kun je me helpen met het vinden van foto's voor mijn website?

Ja. Wij zullen je helpen bij het vinden van stockfoto’s van sites zoals www.pixabay.com en www.bigstockphoto.com.

Chat openen
1
Hallo, welkom bij Gigawebdesign waarmee kunnen wij je helpen?