Veelgestelde vragen

Gigawebdesign
4.9
Gebaseerd op 31 recensies
js_loader

Vragen & antwoorden

Veelgestelde vragen

We hebben deze veelgestelde vragen samengesteld om veel vragen te beantwoorden die we door de jaren heen zijn tegengekomen bij het bouwen van websites.

Heb je nog vragen in gedachten?

Webdesign

Ik ben helemaal nieuw in webdesign. Hoe werkt het hele proces?

1. Materiaal aanleveren
Om de website zo goed mogelijk naar wens te laten maken kun je materiaal aanleveren. Hierbij kun je denken aan een bedrijfslogo, omschrijving van jouw diensten, teksten en eventuele foto’s.

2. Demo in eigen huisstijl
Een demo van je website wordt gemaakt op basis van het adviesgesprek en jouw wensen. Als je tevreden bent met de presentatie van de opzet gaan we verder naar de volgende stap.

3. Oplevering complete website
De demo wordt uitgewerkt tot een complete website. Wil je iets toevoegen of ben je met iets niet tevreden, dan passen wij dit aan. De website wordt nu overgezet op jouw gewenste domeinnaam en hosting, wordt aangemeld bij Google en is nu online vindbaar voor de rest van de wereld!

Wat kost het laten bouwen van een website?

De kosten van een website kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Hoewel onze website projecten doorgaans beginnen in het bereik van 895,- voor een premium website en opwaarts variëren, afhankelijk van jouw unieke wensen.

Op welk platform bouwen we websites?
We bouwen al onze websites op het Open source Content Management System (CMS) platform genaamd wordpress in combinatie met Divi. Voor webshops maken we gebruik van woocommerce in combinatie met wordpress.
Kun je me helpen met het vinden van foto's voor mijn website?

Ja. Wij zullen je helpen bij het vinden van stockfoto’s van sites zoals www.pixabay.com en www.bigstockphoto.com.

Kun je me helpen met het schrijven van inhoud voor mijn website?

Ja. We kunnen webteksten en seo teksten voor je schrijven. We bouwen ook jouw sitemap en helpen je de basis van jouw website in de planningsfase te structureren.

Is het mogelijk om zelf wijzigingen aan te brengen aan de website?

Absoluut! Het is zelfs heel eenvoudig. We maken gebruik van geavanceerde software die het nog makkelijker maakt dan ooit om tekst, foto’s en andere inhoud op jouw website aan te passen.

SEO

Wat is SEO?
SEO staat voor Search Engine Optimization, wat het proces is van het optimaliseren van een website om de zichtbaarheid ervan in zoekmachines te verbeteren.
Waarom is SEO belangrijk?

SEO is belangrijk omdat het helpt om organisch verkeer naar een website te trekken, wat kan leiden tot meer relevante bezoekers, hogere conversies en betere online zichtbaarheid.

Hoe werken zoekmachines zoals Google?

Zoekmachines zoals Google gebruiken complexe algoritmen om websites te indexeren en te rangschikken op basis van relevantie en autoriteit. Ze kijken naar factoren zoals zoekwoorden, backlinks en gebruikerservaring.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn de niet-betaalde resultaten die zoekmachines tonen op basis van relevantie. Deze resultaten worden beïnvloed door SEO.

Wat zijn zoekwoorden en hoe worden ze gebruikt?

Zoekwoorden zijn specifieke termen of zinnen die mensen in zoekmachines invoeren om informatie te vinden. SEO omvat het optimaliseren van inhoud rond relevante zoekwoorden om hoger te scoren in zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen on-page en off-page SEO?

On-page SEO verwijst naar optimalisaties die direct op de website plaatsvinden, zoals het gebruik van zoekwoorden in inhoud en het optimaliseren van meta-tags. Off-page SEO omvat externe factoren zoals backlinks en sociale signalen die de websiteautoriteit beïnvloeden.

Hoe belangrijk zijn backlinks?

Backlinks zijn links van andere websites naar jouw site. Ze dienen als aanbevelingen en kunnen de autoriteit en geloofwaardigheid van je website vergroten, wat positieve invloed heeft op je SEO-rangschikking.

Hoe lang duurt het voordat mijn website bovenaan in Google staat?

Om goed te scoren in zoekmachines, is het belangrijk dat SEO op een natuurlijke en geleidelijke manier verloopt. Dit vergt geduld. Met lokale zoektermen (dienst + plaatsnaam) kun je vaak al na 2-3 maanden je website bovenaan in zoekmachines zien verschijnen. Bij bredere en populaire zoektermen met veel concurrentie kan het echter langer duren voordat je resultaat ziet.

Hoeveel kost SEO / Linkbuilding

De kosten voor zoekmachineoptimalisatie en linkbuilding variëren afhankelijk van het aantal zoekwoorden waarop je wilt worden gevonden en de concurrentie voor die zoekwoorden. Om een prijsopgave te ontvangen, nodigen we je uit om je doelen met ons te delen via het offerte formulier.

Vertrouwde partners

Klanten die voor jou gingen, waren zeer tevreden.

Centra Plaza
Plus IT
Nextdrivers
Rijschool BVO
Rijschool Kennis
Body4you
Training for Balance
Lekdetectie Totaal

Laten we samenwerken

Een succesvolle website nodig? Wij zijn er klaar voor!