Website laten maken Alkmaar

Een professionele website laten maken in de omgeving van Alkmaar.

Laat een professionele website maken

Ben je een ondernemer in Alkmaar? En wil je graag een nieuwe website laten maken Alkmaar? Dan ben je bij Gigawebdesign op het juiste adres! Wij helpen je graag met het maken van een nieuwe website. De website moet niet alleen geheel naar uw smaak ingericht zijn, het is ook belangrijk dat de website goed vindbaar is voor potentiële bezoekers en klanten! Er is immers zoveel concurrentie op het internet, dat het belangrijk is om in de eerste zoekresultaten bij Google terecht te komen. Als je gebruik maakt van Gigawebdesign, zullen wij er alles aan doen om je website zo goed mogelijk voor je potentiële klanten vindbaar te maken.

Onze SEO specialisten kunnen je helpen de vindbaarheid te optimaliseren.

Website laten maken Alkmaar

Hoe verloopt onze werkwijze?

Hoe gaan wij precies te werk als je een website laten maken Alkmaar? Wij gaan in de eerste plaats naar aanleiding van jouw advertentie in op jouw wensen. Vaak nemen wij even contact met je op om te vragen hoe jij precies de website voor je ziet. Naar aanleiding van dit eerste contact maken wij een demo versie van jouw website. Deze website publiceren we nog niet op het internet, maar op onze eigen beveiligde omgeving. Vervolgens vragen wij je beoordeling van deze demo versie. Bevalt het je? Of moeten er nog aanpassingen aan worden gedaan? Wij staan voor alle suggesties en verbeteringen open. Als de website helemaal naar jouw smaak is opgezet, gaan we naar de volgende stap om de website volledig af te maken.

We houden je tussendoor op de hoogte

Tijdens het volledig opbouwen van de website begrijpen we dat je graag op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen. We houden dus zeker regelmatig contact! Het gaat er ten slotte om dat jij tevreden bent met het eindresultaat. Vervolgens zetten we de website over op jouw domeinnaam en hosting. Bovendien melden we jouw website ook aan bij Google. Zo ben je goed te vinden voor iedereen over de hele wereld!

Wat kost het laten maken van een website?

Natuurlijk dient de vraag zich aan wat het kost om een dergelijke website te bouwen. Dit is echter niet meteen te zeggen. Het hangt totaal van jouw wensen af. Wil je een website of een webshop? Heb je nog specifieke, gedetailleerde wensen? Wil je dat onze SEO specialisten teksten voor je schrijven? Dit zijn slechts een aantal componenten die ervoor zorgen dat de prijzen sterk kunnen variëren. Wel kan gezegd worden dat een website over het algemeen 495 euro kost, en bijvoorbeeld een webshop 795 euro. Deze wordt vaak binnen 14 dagen geleverd. Mochten er specifieke, gedetailleerde eisen zijn, dan kan het iets langer duren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid aan om de website voor 20 euro per maand te onderhouden. Dit is echter niet noodzakelijk: je kunt ook zelf de website onderhouden. We werken via het WordPress (CMS) beheersysteem.

Vraag vandaag nog een gratis website offerte aan!

Gigawebdesign

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Geschikt voor PC, mobiel & tablet
SEO zoekmachine optimalisatie
CMS beheersysteem, WordPress
Sociale Media koppeling
Geavanceerde formulieren
Professioneel ontwerp

Website laten maken kosten

Wat zijn de tarieven en pakketten bij Gigawebdesign? Neem contact op of ontvang een vrijblijvende offerte.

Website onderhoud

 • Teksten aanpassen
 • Afbeeldingen plaatsen
 • Uitvoeren van WordPress updates
 • Uitvoeren van plugin(s) updates
 • Uitvoeren van thema updates
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Maandelijkse backups

Webshop op maat

 • Professionele webshop
 • Eigen huisstijl ontwerp
 • iDEAL betaling koppeling
 • Géén maandelijkse kosten
 • Sociale media koppeling
 • Zoekmachine optimalisatie
 • 1e maand gratis onderhoud

Bekijk de hosting kosten voor je website bij Gigawebdesign. Sublieme snelheid, veilig, simpel in gebruik en uitmuntende service. Wij zorgen voor de gehele administratie, onderhoud en de veiligheid van de servers. Geen technisch beheer en kennis nodig.

Gratis offerte aanvragen

Wilt u meer weten over Gigawebdesign of heeft u een vraag over alle mogelijkheden? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil meer informatie:

Binnen 1 werkdag reactie
Vrijblijvende offerte
Website tarievenoverzicht
Geen maandelijkse kosten

"Flexibel, effectief en betrouwbaar. Een aanrader!"

Vrijblijvende offerte

Kunnen klanten je slecht vinden of zijn de bezoekers in een oogwenk weer verdwenen? Wij maken graag een nieuw en professioneel ontwerp voor je huidige website die niet (meer) voldoet aan alle eisen. Vraag eenvoudig een offerte aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.