Website voorbeelden

Bekijk hieronder mooie wordpress website voorbeelden die wij hebben gebouwd voor onze klanten.

De voordelen van een goed ontworpen website

Een eenvoudig website ontwerp verwelkomt uw publiek op uw site, vertelt hen wat u hen daarna wilt laten doen, en stelt hen in staat uw site verder te verkennen. U kunt complexiteit toevoegen aan een eenvoudig ontwerp, maar u wilt niet beginnen met een te drukke website en het selectief moeten snoeien. Begin altijd met de basis.

Wat heb je nodig op je homepage? Wat verwacht je publiek? En welke elementen hebben prioriteit?

Wanneer u deze vragen kunt beantwoorden, beschikt u over de informatie die u nodig hebt voor een beter ontwerp van de website. Bij webdesign hebben homepage elementen zeer specifieke doeleinden.

Uw doelgroep helpen uw bedrijf te leren kennen

Veel van uw websitebezoekers zullen als eerste op de homepagina komen. Met dat in gedachten, moet u een solide eerste indruk maken. Bekijk onze mooie website voorbeelden om een impressie te krijgen van wat een goede effectieve homepagina is.

Uw site moet een idee geven van de waarden, de unique selling proposition (USP) en het doel van uw bedrijf. Je bent meer geneigd om potentiële klanten te verleiden als je deze informatie effectief kunt communiceren.

De gebruikerservaring op uw website verbeteren

Consumenten bezoeken uw website met een doel. Het kan zijn om je productlijn te bekijken, je blog posts te lezen of om uit te zoeken of je een bepaald type service verkoopt. Hoe dan ook, u wilt die consument naar de juiste pagina leiden. Uw homepage ontwerp zou deze overgang moeten vergemakkelijken door intuïtieve navigatie te bieden en een idee van hoe uw website stroomt.

Meer conversies genereren

U wilt websitebezoekers laten converteren, maar dat doen ze niet als u hen niet de nodige stimulansen en kansen geeft. Misschien wilt u een e-maillijst maken, maar als bezoekers geen aanmeldingsformulier kunnen vinden, blijft uw database leeg.

Door deze informatie gemakkelijk toegankelijk te maken op uw homepagina, ziet u een stijging in conversies.

Een andere manier om conversies te verbeteren, is om een ​​sterke eerste indruk te maken. Als bezoekers genieten van hun ervaring op uw website, zullen ze deze waarschijnlijk ook in de toekomst onthouden. Misschien maakt u vandaag geen verkoop, maar die klant keert dagen of weken later terug en koopt bij u.

Voor bijna elk soort bedrijf hebben we een website gebouwd. Wilt u meer mooie website voorbeelden zien in een bepaalde branche of heeft u specifieke wensen? Vraag gratis een offerte aan.

Gigawebdesign

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Geschikt voor mobiel & tablet
SEO zoekmachine optimalisatie
CMS beheersysteem, WordPress
1e maand gratis onderhoud
Sociale Media koppeling
Geavanceerde formulieren
Binnen 14 dagen online
Professioneel ontwerp

Website laten maken kosten

Wat zijn de tarieven en pakketten bij Gigawebdesign? Neem contact op of ontvang een vrijblijvende offerte.

Website onderhoud

20/maand
 • Teksten aanpassen
 • Afbeeldingen plaatsen
 • Uitvoeren van WordPress updates
 • Uitvoeren van plugin(s) updates
 • Uitvoeren van thema updates
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Maandelijkse backups

Webshop op maat

695/eenmalig
 • Professionele webshop
 • Eigen huisstijl ontwerp
 • iDEAL betaling koppeling
 • Géén maandelijkse kosten
 • Sociale media koppeling
 • Zoekmachine optimalisatie
 • 1e maand gratis onderhoud

Bekijk de hosting kosten voor je website bij Gigawebdesign. Sublieme snelheid, veilig, simpel in gebruik en uitmuntende service. Wij zorgen voor de gehele administratie, onderhoud en de veiligheid van de servers. Geen technisch beheer en kennis nodig.

Gratis offerte aanvragen

Wilt u meer weten over Gigawebdesign of heeft u een vraag over alle mogelijkheden? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil meer informatie:

Binnen 1 werkdag reactie
Vrijblijvende offerte
Website tarievenoverzicht
Geen maandelijkse kosten

"Flexibel, effectief en betrouwbaar. Een aanrader!"

Vrijblijvende offerte

Kunnen klanten je slecht vinden of zijn de bezoekers in een oogwenk weer verdwenen? Wij maken graag een nieuw en professioneel ontwerp voor je huidige website die niet (meer) voldoet aan alle eisen. Vraag eenvoudig een offerte aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.